Αίτηση Συμμετοχής


Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: FIELD SALES COACHING
Ημ/νια Έναρξης: 13/11/2020
Ημ/νια Λήξης: 30/11/2020
Μέθοδος: 3 live ψηφιακά sessions
Διάρκεια: 9 ώρες / 13, 16 & 20 Νοεμβρίου ( 14:00- 17:00)
Δίδακτρα: Normal Fee : 420€ / Early Bird Fee : 357€ (plus VAT)

THE DYNAMIC DUO SALES COACHING STRATEGY 

FIELD COACHING (FC)

Συνολική Διάρκεια του Live On-Line προγράμματος : 9 ώρες

Ημερομηνίες Διεξαγωγής

13 Νοεμβρίου 2020 ( 14:00- 17:00)
16 Νοεμβρίου 2020 ( 14:00- 17:00)
20 Νοεμβρίου 2020 ( 14:00- 17:00)

Κάθε έξυπνος Sales Manager γνωρίζει πως το Field Coaching των Πωλητών είναι προτεραιότητα για δυνατές επιτυχίες με διάρκεια στην ομάδα του. Δυστυχώς ο τελικός χρόνος που φαίνεται πως διαθέτουν οι Managers για την καθοδήγηση των πωλητών μέσα από τις έρευνες είναι κλειδωμένος σε λιγότερο από 10%.
Η δυναμικότητα της δίδυμης Στρατηγική του Sales Coaching (Dynamic Duo Sales Coaching Strategy) που ανέπτυξε η Porter Henry & Co , η οποία συνδυάζει το Field Coaching με το Virtual Sales Coaching, αποτελεί παγκοσμίως το μοναδικό ολοκληρωμένο πρόγραμμα Καθοδήγησης Πωλητών, το οποίο εξουδετερώνει το μεγαλύτερο εμπόδια στην επιτυχία αντίστοιχων προγραμμάτων- τη συχνότητα καθοδήγησης στο πεδίο της πώλησης.
Μπορείτε να εγγραφείτε και στα δύο προγράμματα ( Field Coaching + Virtual Sales Coaching) για να μάθετε τη μεθοδολογία, τα βήματα και να λάβετε τα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να λειτουργείτε υβριδικά κατά την καθοδήγηση ομάδων πωλήσεων ή να επιλέξετε μεμονωμένα να παρακολουθήσετε ένα από τα δύο, ανάλογα με την εκπαιδευτική σας εμπειρία και τη διαθεσιμότητά σας.


FIELD COACHING

Στους Sales Managers αρέσει πολύ να καθοδηγούν τους πωλητές την ώρα της πώλησης. Αρκετοί, ωστόσο , ενθουσιάζονται και αναλαμβάνουν εξ’ολοκλήρου την παρουσίαση και την επικοινωνία με τον πελάτη, αντί να παρατηρούν.
Το Field Coaching είναι μια διαδικασία που περιλαμβάνει μια σειρά από κρίσιμα βήματα & κατευθυντήριες γραμμές για να μπορεί να είναι αποτελεσματικό. Σε απλούς όρους περιλαμβάνει τεχνικές παρατήρησης και συνοδείας των πωλητών σε συναντήσεις πώλησης και καθοδήγηση (coaching) τους στη συνέχεια βάση του τι έχετε δει και ακούσει.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ FIELD COACHING 

 • Οι συμμετέχοντες ανακαλύπτουν τη διαδικασία του sales coaching την ώρα της πώλησης στο πεδίο (field) της αγοράς, στα πλαίσια της βελτίωσης της απόδοσης κάθε συνεργάτη πωλητή.
 • Μαθαίνουν μεθόδους παρατήρησης και αξιολόγησης των επισκέψεων ή των επικοινωνιών πώλησης
 • Αναγνωρίζουν πώς να ενθαρρύνουν και να διατηρούν τις θετικές βελτιώσεις στις δεξιότητες πώλησης κάθε πωλητή

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ AGENDA ΤΟΥ FIELD COACHING 

 • Τα οφέλη του Sales Coaching
 •  Διαχωρίζοντας το Sales Coaching σε Field Coaching & Virtual Sales Coaching
 •  Το κλειδί της επιτυχίας : Η συχνότητα της υλοποίησης του Field Coaching = η #1 πρόκληση
 •  Kριτήρια και εργαλεία προγραμματισμού χρόνου sales coaching σε κάθε συνεργάτη της ομάδας πωλήσεων
 •  Το Φύλλο Κατανομής Χρόνου Field Coaching για τον Sales Manager
 •  Χαρτογραφώντας το δυναμικό της ομάδας πωλήσεων 
 • Το Field Coaching ROI Grid
 •  Το βήμα «pre-call briefing» πριν την έναρξη του Field Coaching σε κάθε πωλητή
 •  Η διαδικασία και τα βήματα του Field Coaching 
 •  Παρατήρηση & Συνακρόαση της προσέγγισης πώλησης του συνεργάτη
 •  Η Θετική Ενίσχυση στην Καθοδήγηση 
 • Δημιουργώντας Checklist παρακολούθησης των κρίσιμων selling skills
 •  Τα λάθη & οι παγίδες στο Field Coaching
 •  Απολογισμός περιόδου ενεργοποίησης του Field Coaching

Προφίλ Εισηγητών (CV)

Έλενα Μητσιμπόνα

Managing Director, Secret Key


Η Έλενα είναι Professional Trainer ,  Field Sales Coach & CX Designer  με Συμβουλευτική Εξειδίκευση στους τομείς των Πωλήσεων, της Εξυπηρέτησης Πελατών & της Θετικής Ψυχολογίας.

Είναι συνιδρύτρια και Managing Director της Συμβουλευτικής εταιρίας SECRET KEY από τον Ιανουάριο του 2011. Συνεργάζεται συμβουλευτικά και εκπαιδευτικά για περισσότερα από 18 χρόνια με πολυεθνικές και Ελληνικές εταιρίες βοηθώντας τις να αναπτύξουν τις πωλήσεις τους με επιτυχία και να δημιουργήσουν δυνατή κουλτούρα εξυπηρέτησης , ενισχύοντας θετικά την εμπειρία του πελάτη. Είναι η πιστοποιημένη αντιπρόσωπος σε Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία & Βαλκάνια του βραβευμένου εκπαιδευτικού υλικού της πολυεθνικής Συμβουλευτικής εταιρίας Porter Henry & Co (USA) , η οποία έχει εξειδίκευση στη Συμβουλευτική Πώληση, στο Field Coaching & σε προγράμματα Counseling for Sales & Service Improvement.

Η Έλενα είναι πιστοποιημένη εισηγήτρια από το International Customer Service Association(ICSA-USA) στο «Στρατηγικό Σχεδιασμό της Εμπειρίας του πελάτη» (Strategic Innovation on Customer Experience Design) και πιστοποιημένη Design Thinking Facilitator από τη DESIGN THINKERS ACΑDEMY (the Netherlands). Είναι πιστοποιημένη Master Facilitator στις ενότητες Customer Emotions Management for Contact Centers, Retail & Omni-Channel από τονCXFO.org . Έχει συμβουλευτική εξειδίκευση , μέσα από επιτυχημένες συνεργασίες διαρκείας στο χώρο των δικτύων λιανικής, των υπηρεσιών, του αυτοκινήτου, των B2B υπηρεσιών και των καταναλωτικών προϊόντων .

Η Έλενα είναι κριτής στα διεθνή Customer Experience Awards (CSTN, CXFO) και βραβευμένη διεθνής εισηγήτρια στην κατηγορία «International Customer Service Trainer» στο θεσμό των Ευρωπαϊκών CSTA AWARDS (Customer Service Training Awards- London). Η Έλενα είναι Founder του Athens Customer Experience Academy &διοργανώτρια του Athens Customer Experience Festival από το 2014.

H ΈλεναΜητσιμπόνα είναι κάτοχος Μεταπτυχιακών τίτλων στη Διεθνή Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (Msc International Human Resources Management) από το Cranfield School of Management (SOM -UK) και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το University of Wales . Κατέχει επίσης πτυχίο Ψυχολογίας & Φιλοσοφίας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

 

Ιωάννα Τζουγκανοπούλου

Senior Trainer & Field Coach 

H Iωάννα Tζουγκανοπούλου είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας- Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας του Α.Π.Θ με προσανατολισμό την Ψυχολογία. Έχει παρακολουθήσει 2-ετές πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στο Management από το Harvard Business Publishing . Εχει πιστοποιηθεί στο “Solution Focused Coaching ”και ολοκληρώνει την φάση του accreditation ως Coach από το ICF. Συγκεντρώνει εμπειρίες από επιχειρησιακά περιβάλλοντα με διαφορετικές κουλτούρες και από ρόλους Sales Management και HR.
Έχει εργαστεί ως Sales Manager για 9 χρόνια σε πολυεθνική εταιρεία καλλυντικών και έχει ασχοληθεί συστηματικά με την καθοδήγηση ανθρώπων για την βελτιστοποίηση της απόδοσης τους και την επίτευξη στόχων. Έχει σχεδιάσει στρατηγικά πλάνα πωλήσεων με προωθητικές ενέργειες για την ανάπτυξη νέων αγορών και έχει ηγηθεί στην ομάδα πωλήσεων με πολύ καλά αποτελέσματα.
Για 12 χρόνια εργάστηκε ως Learning & Development Manager στην εταιρεία Leroy Merlin με κύριες αρμοδιότητες την στρατηγική εκπαίδευσης και ανάπτυξης,τη δημιουργία νέων προγραμμάτων για τη βελτίωση δεξιοτήτων πώλησης , τον σχεδιασμό και υλοποίηση προγραμμάτων Leadership development, το performance και το talent management. Eχει υλοποιήσει και ως εκπαιδεύτρια πολυάριθμα προγράμματα εκπαίδευσης Tεχνικών Πωλήσεων, Field Coaching, Train the Trainer, Performance Management και Communication skills.
Εχει πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό assessment centers για ρόλους συμβούλων πωλήσεων, υπευθύνων και διευθυντών εμπορικών τμημάτων με σύγχρονες μεθοδολογίες και πρωτοποριακά και ευέλικτα εργαλεία εντοπισμού των δυνατών σημείων και των σημείων προς ανάπτυξη στις αντίστοιχες συμπεριφορές
Eχει ασχοληθεί με τον σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων Sales Skills development και Sales/ Field Coaching που είχαν μεγάλη συνεισφορά στα επιχειρησιακά αποτελέσματα και έχουν βραβευθεί και στα HR Awards για την καινοτομία και τις βέλτιστες πρακτικές τους:
Gold award in Effective use of coaching- HR Awards 2015 – “Field Coaching”,
Silver award in Excellence in leadership development, HR Awards 2018- “Grow 2gether”

Τα τελευταία χρόνια έχει εμβαθύνει και στον σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων Leadership development με στόχο την ανάπτυξη ικανοτήτων αυτο-ηγεσίας και coaching στους managers , τα οποία υποστήριξαν την αλλαγή οργάνωσης & κουλτούρας του οργανισμού και βραβεύθηκαν για την αποτελεσματικότητα τους στα HR Awards 2019:
Bronze Award in Excellence in leadership development: “Roadmap to self-leadership”
Bronze Award in Effective use of coaching, “Developing coaching practices & mindset”

 

                                        FIELD COACHING-  ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ 

Αριθμός Συμμετεχόντων 

Χρέωση ανά συμμετέχοντα 

Early Bird Discount (εγγραφή εως  9 Οκτωβρίου 2020)

Χρέωση ανά συμμετέχοντα

(εγγραφή από 10 Οκτωβρίου  )          

 

Για 1-2 συμμετέχοντες

357 € ανά συμμετέχοντα

 

420 € ανά συμμετέχοντα

 

Για 3-7 συμμετέχοντες  

327€ ανά συμμετέχοντα

 390 € ανά συμμετέχοντα

       Για  7  +

       συμμετέχοντες

 

          297 € ανά συμμετέχοντα

 

      360 € ανά συμμετέχοντα          


Οδηγίες & όροι συμμετοχής

* Υποβάλλετε τη συμμετοχή σας ηλεκτρονικά πηγαίνοντας στην τελευταία στήλη «συμμετοχή» μέσα στο πεδίο «αίτηση» (application) .

* Σας έρχεται αυτόματα e-mail με τα στοιχεία σύνδεσης στην πλατφόρμα μας

* Η ομάδα της Secret Key σας ενημερώνει για τη διαθεσιμότητα στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και σας στέλνει το τιμολόγιο για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα. 

* Με την ολοκλήρωση της πληρωμής  εγκρίνουμε τον προσωπικό σας κωδικό για συμμετοχή στις εκπαιδευτικές συνεδρίες που έχετε δηλώσει συμμετοχή και σας δίνουμε πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό του τμήματος. Ενημερώνεστε με σχετικό e-mail από το  e-learning@secretkey.gr

*Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής σας εως και 15 ημέρες πριν από την έναρξη του προγράμματος , σας δίνουμε τη δυνατότητα παραχώρησης της θέσης σας σε άλλους συνεργάτες της εταιρίας.  Εναλλακτικά σας παρέχουμε  νέο  εκπαιδευτικό εισητήριο (new training voucher) για να εγγραφείτε σε μεταγενέστερο ψηφιακό πρόγραμμα της επιλογής σας μέσα από την πλατφόρμα μας. 

 

 

 Είστε Νέος Χρήστης στο secretkey.digitalschool.gr