Αίτηση Συμμετοχής


Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: VIRTUAL SALES COACHING
Ημ/νια Έναρξης: 30/11/2020
Ημ/νια Λήξης: 15/12/2020
Μέθοδος: 2 live ψηφιακά sessions
Διάρκεια: 5 ώρες : 1 τρίωρο session στις 30 Νοεμβρίου ( 14:00- 17:00) & 1 δίωρο session την 1 Δεκεμβρίου 2020 (14:00- 16:00)
Δίδακτρα: Normal Fee : 180€ / Early Bird Fee : 153€ (plus VAT)

THE DYNAMIC DUO SALES COACHING STRATEGY 

VIRTUAL SALES COACHING  (FC)

Συνολική Διάρκεια του Live On-Line προγράμματος : 5 ώρες

Ημερομηνίες Διεξαγωγής

30 Νοεμβρίου 2020 ( 14:00- 17:00)
1Δεκεμβρίου 2020 ( 14:00- 16:00)

Κάθε έξυπνος Sales Manager γνωρίζει πως το Field Coaching των Πωλητών είναι προτεραιότητα για δυνατές επιτυχίες με διάρκεια στην ομάδα του. Δυστυχώς ο τελικός χρόνος που φαίνεται πως διαθέτουν οι Managers για την καθοδήγηση των πωλητών μέσα από τις έρευνες είναι κλειδωμένος σε λιγότερο από 10%.
Η δυναμικότητα της δίδυμης Στρατηγική του Sales Coaching (Dynamic Duo Sales Coaching Strategy) που ανέπτυξε η Porter Henry & Co , η οποία συνδυάζει το Field Coaching με το Virtual Sales Coaching, αποτελεί παγκοσμίως το μοναδικό ολοκληρωμένο πρόγραμμα Καθοδήγησης Πωλητών, το οποίο εξουδετερώνει το μεγαλύτερο εμπόδια στην επιτυχία αντίστοιχων προγραμμάτων- τη συχνότητα καθοδήγησης στο πεδίο της πώλησης.
Μπορείτε να εγγραφείτε και στα δύο προγράμματα ( Field Coaching + Virtual Sales Coaching) για να μάθετε τη μεθοδολογία, τα βήματα και να λάβετε τα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να λειτουργείτε υβριδικά κατά την καθοδήγηση ομάδων πωλήσεων ή να επιλέξετε μεμονωμένα να παρακολουθήσετε ένα από τα δύο, ανάλογα με την εκπαιδευτική σας εμπειρία και τη διαθεσιμότητά σας.


VIRTUAL SALES COACHING (VSC)

To Virtual Sales Coaching είναι κορυφαίος σύμμαχος του Field Coaching. Η υλοποίηση του έχει ζωτική σημασία γιατί βοηθά τον Sales Manager να αυξήσει τη συχνότητα Καθοδήγησης των πωλητών, γεγονός που οδηγεί κατ’επέκταση σε βελτίωση της απόδοσης. Στις ψηφιακές επικοινωνίες πώλησης που επιχειρούν οι πωλητές ή οι account managers με τους πελάτες τους (ειδικά στην Covid-19 εποχή) , o Sales Manager δεν μπορεί να παρακολουθήσει από κοντά την προσέγγιση του πωλητή αφού δε συμμετέχει στα virtual sales calls.

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Virtual Sales Coaching δίνουμε  στους συμμετέχοντες όλα τα απαραίτητα βήματα και εργαλεία για να ολοκληρωνουν επιτυχώς ψηφιακά την καθοδήγηση των πωλητών. Παρέχουμε φόρμες και scorecards προκειμένου να μπορεί ο πωλητής να στέλνει έγκαιρα feedback και πληροφορίες στoν Sales Manager, πριν από την ψηφιακή συνεδρία Coaching. Μεταφέρουμε τους βασικούς κανόνες στο Virtual Sales Coaching , διαδικασία που επιτυγχάνεται κυρίως μέσα από τηλέφωνο, πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης και e-mails.

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ- Virtual Sales Coaching 

 • Οι συμμετέχοντες ανακαλύπτουν μια ψηφιακή διαδικασία καθοδήγησης (coaching) των πωλητών για να βελτιώσουν την ατομική απόδοση του καθενός , επιταχύνοντας τη συχνότητα καθοδήγησης
 • Ανακαλύπτουν νέεες μεθόδους για να λαμβάνουν ακριβές feedback από τους συνεργάτες τους ως προς τις επικοινωνίες πώλησης
  Μαθαίνουν πώς να ενθαρρύνουν και να διατηρούν την υψηλή απόδοση από οποιοδήποτε σημείο ή κανάλι.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ AGENDA ΤΟΥ FIELD COACHING

 • Ανακαλύπτοντας την ψηφιακή διαδικασία καθοδήγησης (coaching) των πωλητών
 • Νέες μέθοδοι λήψης feedback από τους συνεργάτες ως προς τις επικοινωνίες πώλησης
 • Ενθαρρύνοντας και διατηρώντας την υψηλή απόδοση από οποιοδήποτε σημείο ή κανάλι.
 • Οι κανόνες & ο ρυθμός στο Virtual Sales Coaching
 • Pre-Call Coaching
 • Χρήση των Coaching Scorecards μέσω ψηφιακών καναλιών & εφαρμογών( skill improvement trackers) για την παρακολούθηση των targeted skills
 • Post-Call Analysis & Οδηγός Καθοδήγησης 
 • Virtual Post-Call Coaching Conference 

Προφίλ Εισηγητών (CV)

Έλενα Μητσιμπόνα

Managing Director, Secret Key


Η Έλενα είναι Professional Trainer ,  Field Sales Coach & CX Designer  με Συμβουλευτική Εξειδίκευση στους τομείς των Πωλήσεων, της Εξυπηρέτησης Πελατών & της Θετικής Ψυχολογίας.

Είναι συνιδρύτρια και Managing Director της Συμβουλευτικής εταιρίας SECRET KEY από τον Ιανουάριο του 2011. Συνεργάζεται συμβουλευτικά και εκπαιδευτικά για περισσότερα από 18 χρόνια με πολυεθνικές και Ελληνικές εταιρίες βοηθώντας τις να αναπτύξουν τις πωλήσεις τους με επιτυχία και να δημιουργήσουν δυνατή κουλτούρα εξυπηρέτησης , ενισχύοντας θετικά την εμπειρία του πελάτη. Είναι η πιστοποιημένη αντιπρόσωπος σε Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία & Βαλκάνια του βραβευμένου εκπαιδευτικού υλικού της πολυεθνικής Συμβουλευτικής εταιρίας Porter Henry & Co (USA) , η οποία έχει εξειδίκευση στη Συμβουλευτική Πώληση, στο Field Coaching & σε προγράμματα Counseling for Sales & Service Improvement.

Η Έλενα είναι πιστοποιημένη εισηγήτρια από το International Customer Service Association(ICSA-USA) στο «Στρατηγικό Σχεδιασμό της Εμπειρίας του πελάτη» (Strategic Innovation on Customer Experience Design) και πιστοποιημένη Design Thinking Facilitator από τη DESIGN THINKERS ACΑDEMY (the Netherlands). Είναι πιστοποιημένη Master Facilitator στις ενότητες Customer Emotions Management for Contact Centers, Retail & Omni-Channel από τονCXFO.org . Έχει συμβουλευτική εξειδίκευση , μέσα από επιτυχημένες συνεργασίες διαρκείας στο χώρο των δικτύων λιανικής, των υπηρεσιών, του αυτοκινήτου, των B2B υπηρεσιών και των καταναλωτικών προϊόντων .

Η Έλενα είναι κριτής στα διεθνή Customer Experience Awards (CSTN, CXFO) και βραβευμένη διεθνής εισηγήτρια στην κατηγορία «International Customer Service Trainer» στο θεσμό των Ευρωπαϊκών CSTA AWARDS (Customer Service Training Awards- London). Η Έλενα είναι Founder του Athens Customer Experience Academy &διοργανώτρια του Athens Customer Experience Festival από το 2014.

H ΈλεναΜητσιμπόνα είναι κάτοχος Μεταπτυχιακών τίτλων στη Διεθνή Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (Msc International Human Resources Management) από το Cranfield School of Management (SOM -UK) και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το University of Wales . Κατέχει επίσης πτυχίο Ψυχολογίας & Φιλοσοφίας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

 

 

                                        VIRTUAL SALES COACHING-  ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ 

Αριθμός Συμμετεχόντων 

Χρέωση ανά συμμετέχοντα 

Early Bird Discount (εγγραφή εως  9 Οκτωβρίου 2020)

Χρέωση ανά συμμετέχοντα

(εγγραφή από 10 Οκτωβρίου  )          

 

Για 1-2 συμμετέχοντες

153 € ανά συμμετέχοντα

 

180 € ανά συμμετέχοντα

 

Για 3-7 συμμετέχοντες  

135€ ανά συμμετέχοντα

160 € ανά συμμετέχοντα

       Για  7  +

       συμμετέχοντες

 

  120 € ανά συμμετέχοντα

 

      140 € ανά συμμετέχοντα          


Οδηγίες & όροι συμμετοχής

* Υποβάλλετε τη συμμετοχή σας ηλεκτρονικά πηγαίνοντας στην τελευταία στήλη «συμμετοχή» μέσα στο πεδίο «αίτηση» (application) .

* Σας έρχεται αυτόματα e-mail με τα στοιχεία σύνδεσης στην πλατφόρμα μας

* Η ομάδα της Secret Key σας ενημερώνει για τη διαθεσιμότητα στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και σας στέλνει το τιμολόγιο για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα. 

* Με την ολοκλήρωση της πληρωμής  εγκρίνουμε τον προσωπικό σας κωδικό για συμμετοχή στις εκπαιδευτικές συνεδρίες που έχετε δηλώσει συμμετοχή και σας δίνουμε πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό του τμήματος. Ενημερώνεστε με σχετικό e-mail από το  e-learning@secretkey.gr

*Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής σας εως και 15 ημέρες πριν από την έναρξη του προγράμματος , σας δίνουμε τη δυνατότητα παραχώρησης της θέσης σας σε άλλους συνεργάτες της εταιρίας.  Εναλλακτικά σας παρέχουμε  νέο  εκπαιδευτικό εισητήριο (new training voucher) για να εγγραφείτε σε μεταγενέστερο ψηφιακό πρόγραμμα της επιλογής σας μέσα από την πλατφόρμα μας. Είστε Νέος Χρήστης στο secretkey.digitalschool.gr