Αίτηση Συμμετοχής


Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: COUNSELING & DISCIPLINE IN SALES STRATEGY
Ημ/νια Έναρξης: 07/12/2020
Ημ/νια Λήξης: 23/12/2020
Μέθοδος: 2 live ψηφιακά sessions
Διάρκεια: 6 ώρες : 2 τρίωρα sessions 7 & 8 Δεκεμβρίου ( 14:00- 17:00)
Δίδακτρα: Normal Fee : 275€ / Early Bird Fee : 230€ (plus VAT)

COUNSELING & DISCIPLINE STRATEGY IN SALES  
OI  ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ  & ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ


Συνολική Διάρκεια του Live On-Line προγράμματος : 6 ώρες

Ημερομηνίες Διεξαγωγής

7 Δεκεμβρίου  2020 ( 14:00- 17:00)

8 Δεκεμβρίου 2020 ( 14:00- 17:00)

Ενώ σχεδόν όλοι οι Sales Managers είναι εξοικειωμένοι με το Sales Coaching, πολλοί δεν γνωρίζουν τη δυναμική και τα οφέλη της ενεργοποίησης της Στρατηγικής Counseling στις ομάδες πωλήσεων. Ακόμη και όταν το Sales Coaching υλοποιείται σωστά συνεχίζει σε κάποιες πειρπτώσεις να έχει περιορισμούς, αφού δεν μπορεί να λύσει κάθε πρόκληση σε επίπεδο απόδοσης των πωλητών. Εκεί ακριβώς έρχεται το Counseling (Συμβουλευτική προσέγγιση) ως μια πολύτιμη εναλλακτική δεξιότητα για τους Sales Managers.
H προσέγγιση Counseling επικεντρώνεται στην επίλυση ατομικών προβλημάτων απόδοσης στις πωλήσεις , τα οποία συνήθως προκαλούνται από δυσλειτουργική συμπεριφορά, ευρύτερη στάση (attitude) ή έλλειψη διάθεσης & κινήτρων. Ενώ το Coaching εστιάζει πρωτίστως στη βελτίωση των δεξιοτήτων πώλησης, το Counseling βοηθά στην επίλυση προβλημάτων που εντοπίζονται στη στάση & διάθεση (attitude) των πωλητών. Το Counseling εμφανίζεται ως στρατηγική διαχείρισης της απόδοσης εκεί όπου το coaching αποτυγχάνει να δημιουργήσει αλλαγές ή βελτιώσεις.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

 • Σύγκριση του Sales Coaching με το Sales Counseling
 • Πότε χρειάζεται να ενεργοποιήσουμε την προσέγγιση Counseling στις πωλήσεις
 • Φύλλο Σχεδιασμού της συνάντησης Counseling για τον πωλητή (The Counseling Planning Tool)
 •  Η διεξαγωγή της συνάντησης Counseling
 •  Αναγνώριση & διαχείριση των στρατηγικών αμυνας εκ μέρους των συνεργατών κατά τη διάρκεια του Counseling
 •  Αποφεύγοντας λάθη & παγίδες κατά τη διάρκεια του Counseling
 •  Sales Improvement Plan
 •  Η επιλογή της δράσης «Πειθαρχία»(Discipline) στη διαχειριση των πωλητών
 •  Η προοδευτική πειθαρχία στη Διοίκηση ομάδων πωλήσεων
 •  Δείγμα Πειθαρχικού Σημειώματος
 •  Πότε επιλέγουμε τη λήξη της συνεργασίας

 

Προφίλ Εισηγητών (CV)

Έλενα Μητσιμπόνα

Managing Director, Secret Key


Η Έλενα είναι Professional Trainer ,  Field Sales Coach & CX Designer  με Συμβουλευτική Εξειδίκευση στους τομείς των Πωλήσεων, της Εξυπηρέτησης Πελατών & της Θετικής Ψυχολογίας.

Είναι συνιδρύτρια και Managing Director της Συμβουλευτικής εταιρίας SECRET KEY από τον Ιανουάριο του 2011. Συνεργάζεται συμβουλευτικά και εκπαιδευτικά για περισσότερα από 18 χρόνια με πολυεθνικές και Ελληνικές εταιρίες βοηθώντας τις να αναπτύξουν τις πωλήσεις τους με επιτυχία και να δημιουργήσουν δυνατή κουλτούρα εξυπηρέτησης , ενισχύοντας θετικά την εμπειρία του πελάτη. Είναι η πιστοποιημένη αντιπρόσωπος σε Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία & Βαλκάνια του βραβευμένου εκπαιδευτικού υλικού της πολυεθνικής Συμβουλευτικής εταιρίας Porter Henry & Co (USA) , η οποία έχει εξειδίκευση στη Συμβουλευτική Πώληση, στο Field Coaching & σε προγράμματα Counseling for Sales & Service Improvement.

Η Έλενα είναι πιστοποιημένη εισηγήτρια από το International Customer Service Association(ICSA-USA) στο «Στρατηγικό Σχεδιασμό της Εμπειρίας του πελάτη» (Strategic Innovation on Customer Experience Design) και πιστοποιημένη Design Thinking Facilitator από τη DESIGN THINKERS ACΑDEMY (the Netherlands). Είναι πιστοποιημένη Master Facilitator στις ενότητες Customer Emotions Management for Contact Centers, Retail & Omni-Channel από τονCXFO.org . Έχει συμβουλευτική εξειδίκευση , μέσα από επιτυχημένες συνεργασίες διαρκείας στο χώρο των δικτύων λιανικής, των υπηρεσιών, του αυτοκινήτου, των B2B υπηρεσιών και των καταναλωτικών προϊόντων .

Η Έλενα είναι κριτής στα διεθνή Customer Experience Awards (CSTN, CXFO) και βραβευμένη διεθνής εισηγήτρια στην κατηγορία «International Customer Service Trainer» στο θεσμό των Ευρωπαϊκών CSTA AWARDS (Customer Service Training Awards- London). Η Έλενα είναι Founder του Athens Customer Experience Academy &διοργανώτρια του Athens Customer Experience Festival από το 2014.

H ΈλεναΜητσιμπόνα είναι κάτοχος Μεταπτυχιακών τίτλων στη Διεθνή Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (Msc International Human Resources Management) από το Cranfield School of Management (SOM -UK) και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το University of Wales . Κατέχει επίσης πτυχίο Ψυχολογίας & Φιλοσοφίας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

 

                                         ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ 

Αριθμός Συμμετεχόντων 

Χρέωση ανά συμμετέχοντα 

Early Bird Discount (εγγραφή εως  9 Οκτωβρίου 2020)

Χρέωση ανά συμμετέχοντα

(εγγραφή από 10 Οκτωβρίου  )          

 

Για 1-2 συμμετέχοντες

235 € ανά συμμετέχοντα

 

275 € ανά συμμετέχοντα

 

Για 3-6 συμμετέχοντες  

210€ ανά συμμετέχοντα

 240 € ανά συμμετέχοντα

       Για  7  +

       συμμετέχοντες

 

  180 € ανά συμμετέχοντα

 

      210 € ανά συμμετέχοντα          


Οδηγίες & όροι συμμετοχής

* Υποβάλλετε τη συμμετοχή σας ηλεκτρονικά πηγαίνοντας στην τελευταία στήλη «συμμετοχή» μέσα στο πεδίο «αίτηση» (application) .

* Σας έρχεται αυτόματα e-mail με τα στοιχεία σύνδεσης στην πλατφόρμα μας

* Η ομάδα της Secret Key ελέγχει τη διαθεσιμότητα στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και σας στέλνει το τιμολόγιο για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα. 

* Με την ολοκλήρωση της πληρωμής  εγκρίνουμε τον προσωπικό σας κωδικό για συμμετοχή στις εκπαιδευτικές συνεδρίες που έχετε δηλώσει συμμετοχή και σας δίνουμε πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό του τμήματος. Ενημερώνεστε με σχετικό e-mail από το  e-learning@secretkey.gr

*Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής σας εως και 15 ημέρες πριν από την έναρξη του προγράμματος , σας δίνουμε τη δυνατότητα παραχώρησης της θέσης σας σε άλλους συνεργάτες της εταιρίας.  Εναλλακτικά σας παρέχουμε  νέο  εκπαιδευτικό εισητήριο (new training voucher) για να εγγραφείτε σε μεταγενέστερο ψηφιακό πρόγραμμα της επιλογής σας μέσα από την πλατφόρμα μας. 

 Είστε Νέος Χρήστης στο secretkey.digitalschool.gr