Αίτηση Συμμετοχής


Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: SALES LEADERSHIP
Ημ/νια Έναρξης: 27/01/2021
Ημ/νια Λήξης: 15/02/2021
Μέθοδος: 4 live ψηφιακά sessions
Διάρκεια: 12 ώρες / 27 & 29 Ιανουαρίου 2021 ( 14;00- 17:00) 1 & 3 Φεβρουαρίου 2021 (14:00- 17:00)
Δίδακτρα: Normal Fee : 460€ / Early Bird Fee : 390€ (plus VAT)

SALES LEADERSHIP
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ & ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ


Συνολική Διάρκεια του Live On-Line προγράμματος : 12 ώρες

Ημερομηνίες Διεξαγωγής

                                                                                27 Ιανουαρίου 2021 ( 14:00- 17:00)
                                                                                29 Ιανουαρίου 2021 ( 14:00- 17:00)
                                                                                 1 Φεβρουαρίου 2021 ( 14:00- 17:00)                                                                                                                                                                                3 Φεβρουαρίου 2021 (14:00-17:00)

 

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων Sales Leadership με πλούσιο toolbox προσωπικης ανάπτυξης, τεχνοκρατικό Framework λήψης αποφάσεων, μεθόδους παρακίνησης πωλητών, τεχνικές επιρροής και ενίσχυσης της ψυχικής ανθεκτικότητας

Το όραμα των πωλήσεων (sales vision) αποτελεί ρεαλιστική, λεπτομερή στρατηγική που οδηγεί δυνατά την ομάδα πωλήσεων σε συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ξεκινά από τον Ηγέτη της ομάδας πωλήσεων, ο οποίος διερευνά το δυναμικό της ομάδας , την απόδοση των μελών, το περιβάλλον της αγοράς & τον ανταγωνισμό προκειμένου να δημιουργήσει ένα ρεαλιστικό όραμα με αποστολή (δεν αναφερόμαστε στο corporate vision). Καθώς το όραμα των πωλήσεων παίρνει σχήμα, γίνεται το όραμα της ομάδας με συνήθη διάρκεια εως 12 μήνες μεχρι την αναθεωρησή του, ενώνοντας την ομάδα πωλήσεων σε μια κοινή αποστολή που εμπεριέχει προκλήσεις.
Ο μόνος τρόπος να κάνεις το όραμα εφικτό είναι να ξεκινήσεις αναζητώντας τις ευκαιρίες-κλειδιά , λαμβάνοντας πληροφορίες τόσο από τα μέλη της ομάδας πωλήσεων αλλά και από άλλους. Όταν προσδιοριστούν αυτά τα στοιχεία ο Sales Manager μπορεί να προαχθεί σε “Sales Leader” όταν είναι έτοιμος να δημιουργήσει το ακόλουθο στρατηγικό πλάνο : Όραμα, Στόχοι, Στρατηγικές, Τακτικές , στοιχεία που θα υποστηρίξουν το όραμα των πωλήσεων. Μέσα από την εκπαίδευση SALES LEADERSHIP οι συμμετέχοντες εξασκούνται στη χρήση του εργαλείου VISIPLAN ( εργαλείο στρατηγικού σχεδιασμού πωλήσεων), στο οποίο θα συνεργαστούν με τις ομάδες τους. Είναι σημαντική η συνεχής επικοινωνία του στρατηγικού πλάνου των πωλήσεων με reminders, reports προόδου & επιτεύξεις.


ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ SALES LEADERSHIP

 • Δημιουργία Οράματος για την ομάδα πωλήσεων (Sales Vision)
 • Μεταφράζοντας το όραμα της ομάδας πωλήσεων σε στόχους (visiplan)
 • Αναπτύσσοντας στρατηγικές πώλησης & εντοπίζοντας τακτικές προς άμεση υλοποίηση
 • Η Λήψη αποφάσεων στην Ηγεσία των Πωλήσεων
 • Προσωπικός δείκτης Sales Leadesrhip (Vision vs Risk Questionnaire)
 • H Διαδικασία απόφασης ROI στην Ηγεσία των Πωλήσεων μέσα από 5 βήματα
 • Χρήση ειδικού πλαισίου απόφασης ROI
 • Χρήση του πλαισίου ROI Frame για τη σύγκριση εναλλακτικών επιλογών που σταθμίζει ο Ηγέτης Πωλήσεων
 • Η επιρροή στην Ηγεσία των Πωλήσεων
 • Αναγνωρίζοντας το προσωπικό μας Στυλ Ηγεσίας στις Πωλήσεις (Sales Leadership Style Questionnaire )
 • Τεχνικές ενίσχυσης της προσωπικής επιρροής του Sales Leader
 • Τα μυστικά της γλώσσας σώματος του SALES LEADER για να ενισχύσει την επιρροή του
 • Η δύναμη της ανθεκτικότητας ως μοχλός επιτυχίας στις ομάδες πωλήσεων
 • Χαρακτηριστικά & δεξιότητες των «ανθεκτικών ηγετών»
 • Χαρτογράφηση των δυσκολιών στις 3 «ζώνες» πρόκλησης ( 3 resilience zones)
 • Στρατηγικές & εργαλεία για να αναπτύξουμε ανθεκτικότητα
 • Βοηθητικές διαδικασίες & μηχανισμοί για να ανταποκριθούμε επιτυχώς στην αντιξοότητα
 • Πως αναπτύσσουμε νοοτροπία ανάπτυξης & ευέλικτες μορφές σκέψης (Growth Mindset versus Fixed Mindset)
 • Αντιξοότητα & Πεποιθήσεις : Ίδια η πρόκληση αλλά διαφορετικές οι συνέπειες
 • Τεχνικές ανάπτυξης & διατήρησης «αισιόδοξου τρόπου σκέψης» (Learning Optimism)
 • Η αλυσίδα «Πεποιθήσεις- Συναισθήματα- Συμπεριφορές»
 • ΣΘΕΝΟΣ : To πιο αξιόπιστο προγνωστικό της επιτυχίας
 • Πως μπορούμε να γίνουμε Ηγέτες των Αλλαγών που έρχονται

 

Προφίλ Εισηγητών (CV)

Έλενα Μητσιμπόνα

Managing Director, Secret Key


Η Έλενα είναι Professional Trainer ,  Field Sales Coach & CX Designer  με Συμβουλευτική Εξειδίκευση στους τομείς των Πωλήσεων, της Εξυπηρέτησης Πελατών & της Θετικής Ψυχολογίας.

Είναι συνιδρύτρια και Managing Director της Συμβουλευτικής εταιρίας SECRET KEY από τον Ιανουάριο του 2011. Συνεργάζεται συμβουλευτικά και εκπαιδευτικά για περισσότερα από 18 χρόνια με πολυεθνικές και Ελληνικές εταιρίες βοηθώντας τις να αναπτύξουν τις πωλήσεις τους με επιτυχία και να δημιουργήσουν δυνατή κουλτούρα εξυπηρέτησης , ενισχύοντας θετικά την εμπειρία του πελάτη. Είναι η πιστοποιημένη αντιπρόσωπος σε Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία & Βαλκάνια του βραβευμένου εκπαιδευτικού υλικού της πολυεθνικής Συμβουλευτικής εταιρίας Porter Henry & Co (USA) , η οποία έχει εξειδίκευση στη Συμβουλευτική Πώληση, στο Field Coaching & σε προγράμματα Counseling for Sales & Service Improvement.

Η Έλενα είναι πιστοποιημένη εισηγήτρια από το International Customer Service Association(ICSA-USA) στο «Στρατηγικό Σχεδιασμό της Εμπειρίας του πελάτη» (Strategic Innovation on Customer Experience Design) και πιστοποιημένη Design Thinking Facilitator από τη DESIGN THINKERS ACΑDEMY (the Netherlands). Είναι πιστοποιημένη Master Facilitator στις ενότητες Customer Emotions Management for Contact Centers, Retail & Omni-Channel από τονCXFO.org . Έχει συμβουλευτική εξειδίκευση , μέσα από επιτυχημένες συνεργασίες διαρκείας στο χώρο των δικτύων λιανικής, των υπηρεσιών, του αυτοκινήτου, των B2B υπηρεσιών και των καταναλωτικών προϊόντων .

Η Έλενα είναι κριτής στα διεθνή Customer Experience Awards (CSTN, CXFO) και βραβευμένη διεθνής εισηγήτρια στην κατηγορία «International Customer Service Trainer» στο θεσμό των Ευρωπαϊκών CSTA AWARDS (Customer Service Training Awards- London). Η Έλενα είναι Founder του Athens Customer Experience Academy &διοργανώτρια του Athens Customer Experience Festival από το 2014.

H ΈλεναΜητσιμπόνα είναι κάτοχος Μεταπτυχιακών τίτλων στη Διεθνή Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (Msc International Human Resources Management) από το Cranfield School of Management (SOM -UK) και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το University of Wales . Κατέχει επίσης πτυχίο Ψυχολογίας & Φιλοσοφίας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

 

Κωνσταντίνος Γεωργικόπουλος

Senior Consultant & Trainer


Ο Κων/νος Γεωργικόπουλος σήμερα είναι Σύμβουλος & εξειδικευμένος “trainer” στελεχών επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ - σε Business Administration & Economics) και του Πανεπιστημίου PACE της Νέας Υόρκης (ΜΒΑ in Marketing Management).
Έχει υπάρξει στέλεχος με μακρά (πλέον των 25 ετών) εμπειρία στον Εμπορικό, Διοικητικό και HR τομέα.
Διετέλεσε HR General Manager Greece, στην Coca-Cola 3Ε, Εμπορικός Δ/ντής στην DIAGEO - United Distillers, BEBELAC AEBE κ.α.
Είναι εισηγητής εκπαιδευτικών Σεμιναρίων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό και η ενδοεπιχειρησιακή εκπαιδευτική του εμπειρία επεκτείνεται σε πλήθος εταιρειών όπως:
ΕΛΠΕ, ELPEDISON, UCB, Pizza Hut, adidas Hellas, INDITEX-ZARA, ACCOR SERVICES, TITAN, Halkis Cements, SCA MOELNLIKE, Coca-Cola 3E, Hellas Finance, Hyatt Regency, CENTURY-21 Realtors, Lidl, KONVA, Medecins Sans Frontieres, , κ.α.
Η εκπαιδευτική του δραστηριότητα υπερβαίνει τις 5000 ώρες τα τελευταία 10 χρόνια και μόνο.
Έχει δημιουργήσει Εκπαιδευτικές Ενότητες για πολλά Επιχειρησιακά θέματα μεταξύ των οποίων:Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (από την θεωρία στην Πρακτική Εφαρμογή),
IDRS (Interdepartmental Review & Reporting System), Top Level Selling Skills,
Η Διαχείριση των Αλλαγών στο σημερινό Εταιρικό Περιβάλλον,B2B-Back to Basics
Focusing our customer (Εστιάζοντας στον πελάτη) ,How to create value through people κ.α.
Είναι μέλλος πολλών οργανισμών (ΕΕΔΕ, ΑΜΑ κ.α.), όπως επίσης “certified assessor” για το IIP-(Investor in People) μοντέλο πιστοποίησης.

 

 

                                         ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ 

Αριθμός Συμμετεχόντων 

Χρέωση ανά συμμετέχοντα 

Early Bird Discount (εγγραφή εως  9 Οκτωβρίου 2020)

Χρέωση ανά συμμετέχοντα

(εγγραφή από 10 Οκτωβρίου  )          

 

Για 1-2 συμμετέχοντες

374 € ανά συμμετέχοντα

 

440 € ανά συμμετέχοντα

 

Για 3-7 συμμετέχοντες  

344€ ανά συμμετέχοντα

 400 € ανά συμμετέχοντα

       Για  7  +

       συμμετέχοντες

 

          320 € ανά συμμετέχοντα

 

      370 € ανά συμμετέχοντα          


Οδηγίες & όροι συμμετοχής

* Υποβάλλετε τη συμμετοχή σας ηλεκτρονικά πηγαίνοντας στην τελευταία στήλη «συμμετοχή» μέσα στο πεδίο «αίτηση» (application) .

* Σας έρχεται αυτόματα e-mail με τα στοιχεία σύνδεσης στην πλατφόρμα μας

* Η ομάδα της Secret Key ελέγχει τη διαθεσιμότητα στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και σας στέλνει το τιμολόγιο για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα. 

* Με την ολοκλήρωση της πληρωμής  εγκρίνουμε τον προσωπικό σας κωδικό για συμμετοχή στις εκπαιδευτικές συνεδρίες που έχετε δηλώσει συμμετοχή και σας δίνουμε πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό του τμήματος. Ενημερώνεστε με σχετικό e-mail από το  e-learning@secretkey.gr

*Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής σας εως και 15 ημέρες πριν από την έναρξη του προγράμματος , σας δίνουμε τη δυνατότητα παραχώρησης της θέσης σας σε άλλους συνεργάτες της εταιρίας.  Εναλλακτικά σας παρέχουμε  νέο  εκπαιδευτικό εισητήριο (new training voucher) για να εγγραφείτε σε μεταγενέστερο ψηφιακό πρόγραμμα της επιλογής σας μέσα από την πλατφόρμα μας. 

 Είστε Νέος Χρήστης στο secretkey.digitalschool.gr